Bevestigingsmaterialen

GTLL biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen voor het bevestigen van vooral gegraveerde labels, waaronder essentiële 3M-tape, Blauwe-tape, handige RofaPlast houders, duurzame rvs kogelkettinkjes en sleutelringen. Het is maar een greep uit ons assortiment van bevestigingsmiddelen. Deze materialen zijn ontworpen om de montage van tekstplaatjes te vereenvoudigen. Of het nu gaat om bewegwijzering, identificatieplaatjes of andere naamplaten, onze bevestigingsoplossingen bieden stabiliteit, duurzaamheid en een professionele uitstraling. Ontdek de diversiteit van onze hoogwaardige bevestigingsmaterialen en maak uw visuele communicatieprojecten compleet met GTLL.


3M 468MP Transfer Tape

3M 468 zelfklevende tape onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke eigenschappen. Deze tape is ontworpen door 3M, een leider in lijmtechnologieën, en is ontworpen om optimale prestaties te leveren. Dankzij een zorgvuldige selectie van materialen biedt het een sterke en duurzame verbinding.

Eigenschappen van zelfklevende 3M-tape:

Veelzijdigheid: De veelzijdigheid van 3M 468 tape maakt het een ideale keuze voor diverse toepassingen. Het is geschikt voor verschillende oppervlakken en materialen, waaronder het geschikt is voor gebruik op metaal, kunststof, en meer. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, 3M-468 tape biedt betrouwbare hechting en duurzaamheid.

Toepassingen: De toepassingen van 3M 468 tape zijn divers. Het vindt zijn plaats in industrieën waar een veilige en duurzame lijm cruciaal is. Van het bevestigen van bewegwijzeringsmaterialen tot het verlijmen van tekstplaatjes op RVS behuizingen. De betrouwbaarheid van de tape maakt het tot een ideale lijm oplossing.

Beschikbare diktes: 3M 468 tape is verkrijgbaar in verschillende dikteopties, maar GTLL maakt veelal gebruik van de dunne versie, in zowel rol- als velformaat. Het rolformaat is geschikt voor continu gebruik en variërende lengtes, terwijl vellen precisie bieden voor specifieke afmetingen. Dit aanpassingsvermogen zorgt voor gebruiksgemak in verschillende scenario's.

Samenvattend combineert 3M 468 zelfklevende tape betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gemak. Of het nu gaat om tekstplaatjes in een industriële omgeving of bewegwijzering in een bouw project, deze tape levert de kleefkracht waarop u kunt vertrouwen.

Blauwe dubbelzijdige tape

We noemen dit blauwe tape in verband met de backing van de tape. Blauwe dubbelzijdige tape heeft GTLL in diverse variaties, waaronder dunne blauwe tape, dikke blauwe tape met witte foam laag en dikke blauwe tape met zwarte foam laag, beschikken over uitzonderlijke kleefeigenschappen. Deze professionele en met precisie vervaardigde tapes bieden superieure hechtsterkte, veerkracht en duurzaamheid.

Eigenschappen van onze blauwe tape:

Veelzijdigheid: Deze tapes zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid en vinden toepassingen in diverse industrieën. Van naadloze verbindingen in resopalplaatjes in de elektronica tot zelfklevende oplossingen voor wegwijzers of naamplaten.

Afwerkingen: Onze tape is er op rol en vel. We kunnen de tape lamineren op de achterzijde van het product met behulp van onze lamineer machines, maar het wordt ook vaak met de hand gedaan.

Toepassingen:

Dunne blauwe tape : Ideaal voor montage- en verlijmingstoepassingen, waardoor een veilige en duurzame bevestiging wordt gegarandeerd.

Dikke blauwe tape met witte foam laag: Ontworpen voor uitdagende oppervlakken en biedt betrouwbare hechting in uiteenlopende omgevingen.

Dikke blauwe tape met zwarte foam laag: Een hoogwaardige tape voor veeleisende industriële toepassingen, die veerkracht biedt onder extreme omstandigheden.

Beschikbare diktes: Deze tapes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en voldoen aan specifieke projectbehoeften. Of het nu gaat om een dunne, hechte verbinding of een robuuste, zware toepassing, de dikteopties bieden samen met de toepassing flexibiliteit. Dunne blauwe tape 0.15mm dikke blauwe tape met witte foam laag ongeveer 1mm, blauwe tape met zwarte foam laag 0.5mm.

Ontdek het volgende niveau van lijmprecisie met onze blauwe tape, waarbij elke verbinding een bewijs is van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij GTLL maken we gebruik van deze geavanceerde tapes om uw visuele communicatieprojecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Bevestigingsmiddelen voor tekstplaatjes

Bij GTLL strekt ons streven naar kwaliteit zich ook uit tot ons assortiment bevestigingsoplossingen. Van duurzame sleutelringen voor sleutelhangers of lockerplaatjes en veelzijdige kogelkettingen en RVS-draad tot betrouwbare RofaPlast-houders voor aanduidingsplaatjes zoal tekstlabels. Wij bieden een uitgebreide selectie om aan verschillende montagevereisten te voldoen. Onze bevestigingsaccessoires zijn niet alleen ontworpen voor de veiligheid, maar ook voor hun professionele uitstraling, waardoor een duurzame weergave van uw identificatieplaatjes wordt gegarandeerd. Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de bevestigingsoplossingen van GTLL.

Eigenschappen van Bevestigingsmaterialen.

Veelzijdigheid van RofaPlast: GTLL introduceert het RofaPlast-systeem, een totaaloplossing voor het monteren van bedrukte of gegraveerde tekstplaatjes. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van kunststof profielen die zijn ontworpen met sleuven en gaten aan de achterkant, waardoor een bevestiging met kabelbinders (tyraps) mogelijk is.

Veelzijdigheid van sleutelringen: GTLL biedt sleutelhangers die speciaal zijn vervaardigd voor metalen en kunststof sleutelhangers. Voor lockerplaatjes en identificatieplaatjes bedoeld voor onder andere kleedruimtes of sleutelkluizen bestaat de mogelijkheid om bijbehorende sleutelring mee te leveren.

Veelzijdigheid van kogelkettingen: De RVS kogelkettingen met knijpsluiting, maar ook RVS-draad bij GTLL zijn een handig ophangsysteem voor metalen en kunststof coderingsplaatjes. Je hangt het tekstplaatje of tekstlabel aan bijvoorbeeld een kraan of klep. Of het nu in de bouw, techniek, scheepsbouw, chemische industrie, productie, marine, of offshore is, deze kogelkettingen bieden een flexibele en duurzame oplossing voor diverse doeleinden.

Toepassingen: Alle deze bevestigingsmogelijkheden worden toegepast in de meest uiteenlopende branches, variërend van horeca tot de chemische industrie, en van de elektrowereld tot de utiliteitsbouw.

Beschikbare diktes:

RofaPlast houders zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes, 30mm en 50mm en kunnen op de gewenste breedte worden aangepast tot maximaal 1 meter.

RVS sleutelringen hebben we in diameters van 20mm en 25mm

RVS Kogelkettingen zijn ca.170mm lang en 2.4mm dik

RVS-draad van 1mm dik, in diverse lengtes mogelijk

De bevestigingsoplossingen van GTLL herdefiniëren de manier waarop u metalen of kunststof tekstplaatjes monteert. Ontdek de mogelijkheden met onze betrouwbare en veelzijdige producten, waar visuele communicatie en innovatie samenkomen.

Greep uit ons assortiment

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

In elke bedrijfstak, van productie tot energiecentrales, spelen zelfklevende tekstplaatjes een cruciale rol bij een soepele en veilige bediening. GTLL biedt op maat gegraveerde resopalplaatjes voor diverse bedienings- en signaleringsapparatuur van Klockner Moeller , Siemens, Eaton of Telemecanique (XB, ZBZ, M22 XST). U ziet onze plaatjes veel boven en rondom schakelaars en signaallampen, met bijvoorbeeld de tekst “HOOFDSCHAKELAAR. Een veelvoorkomend zelfklevend graveerplaatje is het ronde en gele tekstschild. De tekst op dit schild is meestal “NOODSTOP”, maar andere talen zijn ook mogelijk. Dit schild heeft meestal een gat van 22 mm waarin een noodknop geplaatst kan worden. De diameter van het schild is vaak 60 mm, maar deze kan natuurlijk in alle afmetingen gefreest worden. Een andere toepassing welke we vaak graveren zijn schildjes voor tekstschilddragers met een gat waar een drukknop of signaallamp in kan worden geplaatst.

Onze tekstplaatjes, zoals bijvoorbeeld een tekstplaat voor noodstopschakelaar Serie 6,  zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zelfs de meest voorkomende omstandigheden. Ze zijn slijtvast, bestand tegen chemische invloeden en blijven helder en goed leesbaar, zelfs in extreme omgevingen.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals GRAVOPLY, FORMATOUR, ASTRALON, MULTIPLY, en ROFATOUR, die allemaal merknamen zijn voor gelamineerde (meerlaagse) kunststofmaterialen. Door de toplaag in te graveren, wordt de onderlaag zichtbaar.

De beschikbare materiaaldiktes bestaan van 0,8 mm tot 3.2 mm, waarbij 1,6 mm de standaarddikte is. Wij bieden diverse kleurcombinaties om aan vrijwel elke situatie te voldoen.

Bij extreem zware omstandigheden hebben we de optie om te kiezen voor gegraveerde plaatjes van aluminium of RVS plaatjes. We graveren de teksten en brengen later verf aan. Hoewel de verf in de loop der tijd er uit kan gaan, blijft de gravure altijd zichtbaar.

Verder kunnen we ook bedrukte of geprinte schildjes maken.

Onze bewerkingstechnieken omvatten graveren, frezen, snijden en laser markeren, waarmee we duidelijke tekst en symbolen kunnen graveren en printen. Daarnaast bieden we ook het aanbrengen zelfklevende tape, indien nodig.

Kortom, wij leveren op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor GTLL om de bediening te vereenvoudigen, de veiligheid te verbeteren en de optimalisatie in uw bedrijf te optimaliseren. Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte.


0
Snelle levering
Naamplaathouder en schuifbordjes

Naamplaathouder en schuifbordjes

Stel u zich eens voor dat u een druk kantoor, een gezondheidscentrum of een ziekenhuis binnenstapt. U zoekt naar een specifieke vergaderruimte of een bepaald kantoor, maar heeft geen idee waar u moet zijn. Het is verwarrend en tijdrovend, en we hebben allemaal wel eens in zo'n situatie gezeten.

Bij GTLL begrijpen we het belang van duidelijk en efficiënt bij het navigeren in gebouwen en ruimtes. Daarom staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment hoogwaardige naamplaatjes, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes. Deze zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een professionele uitstraling aan uw praktijk of kantooromgeving. En natuurlijk wordt alles op maat gemaakt.

Onze naamplaathouders, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes zijn ontworpen om niet alleen te helpen bij het navigeren, maar ook om een professionele uitstraling te geven aan uw werkplek. Of u nu op zoek bent naar een discrete naamhouder voor uw kantoordeur, een kamerbordje om de functie van een ruimte aan te geven, of deurbordjes voor duidelijke indicaties zoals "Aanwezig" of "Niet storen", wij bieden oplossingen die passen bij uw unieke behoefte.

Bij GTLL geloven we dat de kleine details een groot verschil kunnen maken in de manier waarop uw bedrijf werkt en communiceert. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte naam- en kamerbordjes die passen bij uw unieke persoonlijkheid. Laat ons u helpen bij het creëren van een georganiseerde en professionele werkomgeving.

0
Snelle levering
Naambadges

Naambadges

Stel u zich voor dat u een beurs, congres of zelfs uw eigen winkel binnenstapt. Wat is het eerste dat direct opvalt? Voor velen is het de indruk dat wordt gewekt door het aanwezige personeel en hoe professioneel ze zichzelf presenteren. Hier komt de waarde van een goed ontworpen naambadge naar voren.

Bij GTLL begrijpen we het belang van een naambadge die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van uw bedrijf regelmatig. We hebben het niet over gewone plastic naamkaartjes, maar over badges die echt iets zeggen. Denk aan badges gemaakt van duurzaam aluminium, die een gevoel van kwaliteit en professionaliteit uitstralen.

Een van de opvallende kenmerken van onze naambadges is de mate van maatwerk die we bieden. Of u nu alleen het bedrijfslogo wilt of het logo samen met de naam van de drager, alles is mogelijk. U kunt zelfs de vorm van de badge kiezen. Wilt u dat er iets uitsteekt aan de bovenkant van de badge, of geeft u misschien de voorkeur aan afgeronde hoeken? Onze moderne freesmachines en printers maken verschillende elk ontwerp mogelijk.

Wat de bevestiging betreft, bieden we meerdere opties aan. U kunt kiezen voor een badge met een vaste persoonsnaam of een badge met een verwisselbaar naamplaatje waarop individuele namen kunnen worden ingericht. Onze bevestigingsopties inclusief magneet, clip of spel. We willen u er echter op wijzen dat magneetbevestigingen van invloed kunnen zijn op betaalpassen en pacemakers, dus het is belangrijk om dit in te nemen.

Het beste van alles is dat onze naambadges snel door heel Nederland kunnen worden geleverd. Wanneer u ons samenwerkt, kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk en goedkope service. Bent u benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften? Neem gerust contact op met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen laten stralen met op maat gemaakte naambadges. Bij GTLL geloven we dat de details het verschil maken, en staan we klaar om u te helpen de perfecte indruk te maken.

0
Snelle levering

Alles op één plek

GTLL, uw partner voor een compleet pakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Met decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken, waardoor we een breed spectrum aan oplossingen bieden.

Bij GTLL streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, maar hechten we ook veel waarde aan het milieu. We streven naar duurzaamheid in onze processen en werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën. We streven naar efficiënt gebruik van grondstoffen en minimalisering van afval, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben.

Door het samensmelten van Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland versterken we onze identiteit en positie in de markt. Hierdoor zien we ook steeds meer nieuwe klanten die bij ons blijven plakken. We zijn trots op de synergie die we creëren en de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd duurzame oplossingen bieden.

Of u nu een groot industrieel bedrijf, een MKB-onderneming of een overheidsinstantie bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze milieuvriendelijke benadering. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan diverse klantvereisten te voldoen, met oog voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GTLL voor u kan betekenen!

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?