Snijden van metaal en kunststof

GTLL heeft een gevestigde reputatie op het gebied van het snijden van metaal en kunststoffen. We maken gebruik van geavanceerde CNC-lasersnijmachines, zowel Co2 als Fiber, voor nauwkeurige sneden in dik materiaal. Voor dunne kunststoffen zoals vinyl en makrolon hebben we diverse snijsystemen, waaronder flatbed snijplotters. Onze ervaren professionals streven altijd naar het beste resultaat.

Enkele van onze veelvoorkomende snijtechnieken en toepassingen zijn:

CNC-lasersnijden: Ideaal voor het snijden van complexe vormen en gaten in dik metaal en kunststoffen.

Snijplotten: voor nauwkeurig snijden in dunne kunststoffen zoals vinyl en makrolon, bijvoorbeeld voor stickers en displays.

Bij GTLL selecteren we de juiste snijtechniek op basis van uw specifieke behoeften en het te bewerken materiaal. Ons doel is om de hoogste kwaliteit en precisie te leveren voor uw project, en dit doen we met aandacht voor duurzaamheid. We streven ernaar om milieuvriendelijke praktijken toe te passen in onze werkzaamheden, zodat we bijdragen aan een duurzamere toekomst.


Lasersnijden

Binnen onze afdeling plaatbewerking maakt GTLL gebruik van krachtige lasersnijsystemen om een breed scala aan materialen te bewerken. Onze Fiberlasersnijmachines stellen ons in staat om met onbeperkte precisie RVS en diverse andere metalen te snijden, tot zelfs een dikte van 6 mm RVS plaatmateriaal. Het feit dat we hier bij GTLL al onze panelen, typeplaten en tagplaatjes zelf uit RVS-platen snijden en verder bewerken, komt niet alleen de kwaliteit ten goede, maar zorgt ook voor snellere levertijden. Bij ons is alles op maat gemaakt!

Voor materialen zoals acrylaat en verschillende andere kunststoffen vertrouwen wij op onze CO2-lasersnijders. Deze machines worden met naam ingezet voor het snijden van tagplaatjes, panelen en losse letters van kunststof. Maar dat is niet alles. Onze CO2-lasersnijders zijn ook geschikt voor het bewerken van diverse natuurlijke materialen, zoals hout en leer.

Kortom, GTLL beschikt over uitgebreide lasersnijsystemen die nauwkeurig en veelzijdig genoeg zijn om een breed scala aan materialen te bewerken, en we passen deze technologieën toe om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om metalen, kunststoffen, hout of leer, wij leveren hoogwaardige maatwerk met snelle leveringen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.

Snijplotten

Bij GTLL zijn we bezig met onze gezamenlijke snijplotters, waaronder die van praktische merken zoals Mimaki en Zund. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om materialen zoals zelfklevende folies, vinyl, makrolon, karton, acrylaat en meer met ongekende precisie te snijden.

Een van de opvallende kenmerken van onze snijplotters is hun veelzijdigheid. Ze kunnen niet alleen snijden, maar ook afdrukken, wat betekent dat we eerst uw ontwerpen kunnen afdrukken en vervolgens nauwkeurig kunnen uitsnijden met dezelfde machine. Dit opent de deur naar een scala aan toepassingen, van opvallende raamstickers en banners tot gedetailleerde decoratieve elementen.

Onze vlakbed snijplotters, ook wel snijtafels genoemd, bieden naast het snijden van folies ook de mogelijkheid om dikkere en sterke materialen te snijden zoals makrolon of lexaan. Hierdoor kunnen we complexe vormen zoals foliepanelen en prototypes snijden voor sectoren zoals automotive en elektronica.

De keuze voor merken als Mimaki en Zund is geen toeval. Deze machines staan bekend om hun precisie en betrouwbaarheid, en ze kunnen een scala aan materialen aan, waardoor we de perfecte snijoplossing kunnen bieden voor uw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om het maken van gepersonaliseerde stickers, functionele afdichtingen, decoratieve displays, of zelfs technische foliepanelen voor uw industrie, onze snijplotters vormen samen met de lasersnij machines de ruggengraat van onze verwerking van plaat en folie. Bij GTLL streven we ertoe om met behulp van deze enorme technologie hoogwaardige, op maat gemaakte producten te leveren die aan uw exacte specificaties voldoen.

Greep uit ons assortiment

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

In elke bedrijfstak, van productie tot energiecentrales, spelen zelfklevende tekstplaatjes een cruciale rol bij een soepele en veilige bediening. GTLL biedt op maat gegraveerde resopalplaatjes voor diverse bedienings- en signaleringsapparatuur van Klockner Moeller , Siemens, Eaton of Telemecanique (XB, ZBZ, M22 XST). U ziet onze plaatjes veel boven en rondom schakelaars en signaallampen, met bijvoorbeeld de tekst “HOOFDSCHAKELAAR. Een veelvoorkomend zelfklevend graveerplaatje is het ronde en gele tekstschild. De tekst op dit schild is meestal “NOODSTOP”, maar andere talen zijn ook mogelijk. Dit schild heeft meestal een gat van 22 mm waarin een noodknop geplaatst kan worden. De diameter van het schild is vaak 60 mm, maar deze kan natuurlijk in alle afmetingen gefreest worden. Een andere toepassing welke we vaak graveren zijn schildjes voor tekstschilddragers met een gat waar een drukknop of signaallamp in kan worden geplaatst.

Onze tekstplaatjes, zoals bijvoorbeeld een tekstplaat voor noodstopschakelaar Serie 6,  zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zelfs de meest voorkomende omstandigheden. Ze zijn slijtvast, bestand tegen chemische invloeden en blijven helder en goed leesbaar, zelfs in extreme omgevingen.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals GRAVOPLY, FORMATOUR, ASTRALON, MULTIPLY, en ROFATOUR, die allemaal merknamen zijn voor gelamineerde (meerlaagse) kunststofmaterialen. Door de toplaag in te graveren, wordt de onderlaag zichtbaar.

De beschikbare materiaaldiktes bestaan van 0,8 mm tot 3.2 mm, waarbij 1,6 mm de standaarddikte is. Wij bieden diverse kleurcombinaties om aan vrijwel elke situatie te voldoen.

Bij extreem zware omstandigheden hebben we de optie om te kiezen voor gegraveerde plaatjes van aluminium of RVS plaatjes. We graveren de teksten en brengen later verf aan. Hoewel de verf in de loop der tijd er uit kan gaan, blijft de gravure altijd zichtbaar.

Verder kunnen we ook bedrukte of geprinte schildjes maken.

Onze bewerkingstechnieken omvatten graveren, frezen, snijden en laser markeren, waarmee we duidelijke tekst en symbolen kunnen graveren en printen. Daarnaast bieden we ook het aanbrengen zelfklevende tape, indien nodig.

Kortom, wij leveren op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor GTLL om de bediening te vereenvoudigen, de veiligheid te verbeteren en de optimalisatie in uw bedrijf te optimaliseren. Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte.


0
Snelle levering
Naamplaathouder en schuifbordjes

Naamplaathouder en schuifbordjes

Stel u zich eens voor dat u een druk kantoor, een gezondheidscentrum of een ziekenhuis binnenstapt. U zoekt naar een specifieke vergaderruimte of een bepaald kantoor, maar heeft geen idee waar u moet zijn. Het is verwarrend en tijdrovend, en we hebben allemaal wel eens in zo'n situatie gezeten.

Bij GTLL begrijpen we het belang van duidelijk en efficiënt bij het navigeren in gebouwen en ruimtes. Daarom staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment hoogwaardige naamplaatjes, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes. Deze zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een professionele uitstraling aan uw praktijk of kantooromgeving. En natuurlijk wordt alles op maat gemaakt.

Onze naamplaathouders, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes zijn ontworpen om niet alleen te helpen bij het navigeren, maar ook om een professionele uitstraling te geven aan uw werkplek. Of u nu op zoek bent naar een discrete naamhouder voor uw kantoordeur, een kamerbordje om de functie van een ruimte aan te geven, of deurbordjes voor duidelijke indicaties zoals "Aanwezig" of "Niet storen", wij bieden oplossingen die passen bij uw unieke behoefte.

Bij GTLL geloven we dat de kleine details een groot verschil kunnen maken in de manier waarop uw bedrijf werkt en communiceert. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte naam- en kamerbordjes die passen bij uw unieke persoonlijkheid. Laat ons u helpen bij het creëren van een georganiseerde en professionele werkomgeving.

0
Snelle levering
Naambadges

Naambadges

Stel u zich voor dat u een beurs, congres of zelfs uw eigen winkel binnenstapt. Wat is het eerste dat direct opvalt? Voor velen is het de indruk dat wordt gewekt door het aanwezige personeel en hoe professioneel ze zichzelf presenteren. Hier komt de waarde van een goed ontworpen naambadge naar voren.

Bij GTLL begrijpen we het belang van een naambadge die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van uw bedrijf regelmatig. We hebben het niet over gewone plastic naamkaartjes, maar over badges die echt iets zeggen. Denk aan badges gemaakt van duurzaam aluminium, die een gevoel van kwaliteit en professionaliteit uitstralen.

Een van de opvallende kenmerken van onze naambadges is de mate van maatwerk die we bieden. Of u nu alleen het bedrijfslogo wilt of het logo samen met de naam van de drager, alles is mogelijk. U kunt zelfs de vorm van de badge kiezen. Wilt u dat er iets uitsteekt aan de bovenkant van de badge, of geeft u misschien de voorkeur aan afgeronde hoeken? Onze moderne freesmachines en printers maken verschillende elk ontwerp mogelijk.

Wat de bevestiging betreft, bieden we meerdere opties aan. U kunt kiezen voor een badge met een vaste persoonsnaam of een badge met een verwisselbaar naamplaatje waarop individuele namen kunnen worden ingericht. Onze bevestigingsopties inclusief magneet, clip of spel. We willen u er echter op wijzen dat magneetbevestigingen van invloed kunnen zijn op betaalpassen en pacemakers, dus het is belangrijk om dit in te nemen.

Het beste van alles is dat onze naambadges snel door heel Nederland kunnen worden geleverd. Wanneer u ons samenwerkt, kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk en goedkope service. Bent u benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften? Neem gerust contact op met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen laten stralen met op maat gemaakte naambadges. Bij GTLL geloven we dat de details het verschil maken, en staan we klaar om u te helpen de perfecte indruk te maken.

0
Snelle levering

Alles op één plek

GTLL, uw partner voor een compleet pakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Met decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken, waardoor we een breed spectrum aan oplossingen bieden.

Bij GTLL streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, maar hechten we ook veel waarde aan het milieu. We streven naar duurzaamheid in onze processen en werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën. We streven naar efficiënt gebruik van grondstoffen en minimalisering van afval, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben.

Door het samensmelten van Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland versterken we onze identiteit en positie in de markt. Hierdoor zien we ook steeds meer nieuwe klanten die bij ons blijven plakken. We zijn trots op de synergie die we creëren en de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd duurzame oplossingen bieden.

Of u nu een groot industrieel bedrijf, een MKB-onderneming of een overheidsinstantie bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze milieuvriendelijke benadering. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan diverse klantvereisten te voldoen, met oog voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GTLL voor u kan betekenen!

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?