Snijden

GTLL zet van oudsher benchmarks als het gaat over het snijden van metaal en kunststoffen. We gebruiken Co2 en Fiber CNC-lasersnijmachines voor het snijden van gaten of vormen in dik materiaal. Voor dunnere kunststoffen zoals vinyl en makrolon hebben we de beschikking over diverse snijsystemen waaronder flatbed snijplotters. Onze professionals beschikken over vele jaren ervaring en knowhow om het beste resultaat te kunnen garanderen. Hierbij een overzicht van enkele van de meest voorkomende snijtechnieken en hun toepassingen.


Lasersnijden

Binnen onze afdeling plaatbewerking, maken we gebruik van de Fiber lasersnijmachine. Hiermee snijden we op een uiterst hoogwaardige manier RVS en diverse andere metalen. Hierbij maakt het niet uit of het plaatmateriaal dun of dik is. Omdat we bij GTLL alle panelen, typeplaten en tagplaatjes zelf uit de RVS platen snijden en verder bewerken, komt dat uiteraard ten goede van zowel de kwaliteit als levertijd. Ook hier geldt; alles is maatwerk!

Voor acrylaat en diverse andere kunststoffen gebruiken we onze CO2 lasersnijders. Deze machines worden vooral ingezet voor tagplaatjes, panelen en losse letters van kunststof. Maar ook diverse natuurlijke producten van hout en leer kunnen hierop gesneden worden.


Snijplotten

De snijplottechniek gebruiken we om dunne materialen als zelfklevende folies, vinyl of makrolon uit te snijden. Denk hierbij aan teksten, ontwerpen en logo’s / emblemen of andere visuele uitingen.

Een snijplotter is een soort printer die geen inkt maar een mesje gebruikt om vormen te snijden. We hebben diverse plotters voor decoratiemateriaal op rol. Hetzelfde geldt voor snijtafels – ook wel vlakbed snijplotters genoemd.

Greep uit ons assortiment

Alles op één plek

Gecombineerd leveren we al decennialang een totaalpakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken. Ook nieuwe klanten blijven steeds vaker plakken: door de merken Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland samen te laten smelten, versterken we onze identiteit en positie in de markt.

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?