Printen op aluminium en RVS

Dankzij onze krachtige AGFA Anapurna-printsystemen kunnen we met een indrukwekkende precisie en helderheid teksten en full-color afbeeldingen op ongeveer elk materiaal en bijna elke ondergrond afdrukken. Dit stelt ons in staat om een scala aan toepassingen te ondersteunen, waaronder fullcolour bedieningspanelen, logoborden, bewegwijzering, tekst op behuizingen en nog veel meer.

Onze grootformaat UV-LED-printer maakt gebruik van krachtige UV-LED-inkt, wat tal van voordelen met zich meebrengt. Allereerst zorgt deze inkttechnologie voor een snelle droging van de prints, wat resulteert in korte levertijden en we kunnen na het printen, het geprinte metalen plaatmateriaal direct gebruiken. Wat nog indrukwekkender is, is de veelzijdigheid van het UV-LED-inktsysteem, waardoor we op verschillende metaalsoorten, zoals aluminium en roestvaststaal kunnen afdrukken met uitstekende hechting en duurzaamheid.

Een ander opmerkelijk voordeel van ons UV-LED-inktsysteem is het uitgebreide kleurenpalet dat het biedt. Hierdoor kunnen we levendige en briljante kleuren produceren die uw prints, zoals logo’s en beeldmerken, echt doen opvallen. Of het nu gaat om nauwkeurige logoborden om uw merkidentiteit te benadrukken, duidelijke bewegwijzering om bezoekers door uw faciliteit te leiden, of op maat gemaakte tekst en afbeeldingen op behuizingen om informatie effectief over te brengen, bij GTLL zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

We begrijpen het belang van hoogwaardige en duurzame prints, vooral in zakelijke omgevingen waar visuele communicatie van cruciaal belang is. Daarom bieden we oplossingen die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze vaak zelfs overtreffen. Onze prints zijn duurzaam en bestand tegen chemische invloeden, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik, zelfs onder lastige omstandigheden.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze uitgebreide printmogelijkheden. Ontdek hoe we uw visuele communicatiebehoeften kunnen bereiken en zelfs overtreffen. Bij GTLL zetten we ons in om uw projecten tot leven te brengen met betrouwbare en hoogwaardige afdrukken die een blijvende indruk achterlaten.

Alles voor elke branche

Voor wie kunnen wij van betekenis zijn? Onze dienstverlening is voornamelijk gericht op bedrijven in de maakindustrie en het midden- en kleinbedrijf (MKB). We zien echter dat de grenzen tussen verschillende branches steeds meer vervagen, omdat...

meer over onze branches

Alles op één plek

GTLL, uw partner voor een compleet pakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Met decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken, waardoor we een breed spectrum aan oplossingen bieden.

Bij GTLL streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, maar hechten we ook veel waarde aan het milieu. We streven naar duurzaamheid in onze processen en werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën. We streven naar efficiënt gebruik van grondstoffen en minimalisering van afval, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben.

Door het samensmelten van Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland versterken we onze identiteit en positie in de markt. Hierdoor zien we ook steeds meer nieuwe klanten die bij ons blijven plakken. We zijn trots op de synergie die we creëren en de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd duurzame oplossingen bieden.

Of u nu een groot industrieel bedrijf, een MKB-onderneming of een overheidsinstantie bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze milieuvriendelijke benadering. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan diverse klantvereisten te voldoen, met oog voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GTLL voor u kan betekenen!

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?