Trespa en Compact Plaatmateriaal

Trespa, HPL-plaat (High-Pressure Laminate) en Compact-plaat zijn hoogwaardige materialen die bekend staan om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Het zijn composietmaterialen gemaakt van lagen papier of stof geïmpregneerd met hars en afgewerkt met een beschermlaag. Het ontstaat onder hoge druk en hoge temperatuur. Deze robuuste panelen zijn ontworpen om verschillende omgevingsomstandigheden te weerstaan zoals vocht, schokken en chemicaliën, en tegelijkertijd de structurele integriteit te behouden. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke weerbestendigheid, duurzaamheid en levendig kleurbehoud. Trespa-platen zijn bestand tegen krassen, stoten en UV-straling, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig buitengebruik.

Eigenschappen van Trespa, HPL en Compactplaten.

Veelzijdigheid: GTLL omarmt de veelzijdigheid van Trespa en HPL en gebruikt deze materialen voor een scala aan toepassingen. Hun aanpassingsvermogen zorgt voor een naadloze integratie in ingewikkelde ontwerpen en verschillende functies. Compacte platen bieden door hun solide samenstelling extra sterkte en zijn geschikt voor veeleisende omgevingen.

Toepassingen: Van strakke bewegwijzeringssystemen tot vandalismebestendige frontpanelen, veel van onze intercompanelen zijn vervaardigd uit composietmaterialen. Trespa-, HPL- en Compact-platen zijn veelzijdige oplossingen die hun plaats vinden in een breed scala aan toepassingen. Deze materialen spelen een cruciale rol bij het het creëren van visueel aantrekkelijke en duurzame elementen voor zowel binnen- als buitenomgevingen.

Beschikbare diktes: Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en voldoen aan uiteenlopende behoeften. Of het nu gaat om een slank paneel voor verfijnde ontwerpen of een dikker paneel voor stevigere toepassingen, GTLL heeft er een groot aantal op voorraad om aan specifieke projectvereisten te voldoen.

Samenvattend bieden Trespa-, HPL- en Compact-platen een mix van duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht, waardoor ze waardevolle materialen zijn in visuele communicatie, zoals bewegwijzering en brievenbuspanelen. Het materiaal is zeer geschikt voor graveren en frezen, beschikbaar in diktes variërend van 3 tot 15 mm. Er zijn diverse kleuren voorradig, hoewel de beschikbaarheid kan variëren op basis van de dikte.

Alles voor elke branche

Voor wie kunnen wij van betekenis zijn? Onze dienstverlening is voornamelijk gericht op bedrijven in de maakindustrie en het midden- en kleinbedrijf (MKB). We zien echter dat de grenzen tussen verschillende branches steeds meer vervagen, omdat...

meer over onze branches

Alles op één plek

GTLL, uw partner voor een compleet pakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Met decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken, waardoor we een breed spectrum aan oplossingen bieden.

Bij GTLL streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, maar hechten we ook veel waarde aan het milieu. We streven naar duurzaamheid in onze processen en werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën. We streven naar efficiënt gebruik van grondstoffen en minimalisering van afval, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben.

Door het samensmelten van Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland versterken we onze identiteit en positie in de markt. Hierdoor zien we ook steeds meer nieuwe klanten die bij ons blijven plakken. We zijn trots op de synergie die we creëren en de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd duurzame oplossingen bieden.

Of u nu een groot industrieel bedrijf, een MKB-onderneming of een overheidsinstantie bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze milieuvriendelijke benadering. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan diverse klantvereisten te voldoen, met oog voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GTLL voor u kan betekenen!

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?