Bevestigingsmaterialen

GTLL biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen voor het bevestigen van vooral gegraveerde labels, waaronder essentiële 3M-tape, Blauwe-tape, handige RofaPlast houders, duurzame rvs kogelkettinkjes en sleutelringen. Sterke bevestigingsmiddelen voor badges. Het is maar een greep uit ons assortiment van bevestigingsmiddelen.

Deze materialen zijn ontworpen om de montage van tekstplaatjes te vereenvoudigen. Of het nu gaat om bewegwijzering, identificatieplaatjes of andere naamplaten, onze bevestigingsoplossingen bieden stabiliteit, duurzaamheid en een professionele uitstraling. Ook voor bevestigingen voor badges hebben we diverse mogelijkheden.

Ontdek de diversiteit van onze hoogwaardige bevestigingsmaterialen en maak uw visuele communicatieprojecten compleet met GTLL.


3M 468MP Transfer Tape

3M 468 zelfklevende tape onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke eigenschappen. Deze tape is ontworpen door 3M, een leider in lijmtechnologieën, en is ontworpen om optimale prestaties te leveren. Dankzij een zorgvuldige selectie van materialen biedt het een sterke en duurzame verbinding.

Eigenschappen van zelfklevende 3M-tape:

Veelzijdigheid: De veelzijdigheid van 3M 468 tape maakt het een ideale keuze voor diverse toepassingen. Het is geschikt voor verschillende oppervlakken en materialen, waaronder het geschikt is voor gebruik op metaal, kunststof, en meer. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, 3M-468 tape biedt betrouwbare hechting en duurzaamheid.

Toepassingen: De toepassingen van 3M 468 tape zijn divers. Het vindt zijn plaats in industrieën waar een veilige en duurzame lijm cruciaal is. Van het bevestigen van bewegwijzeringsmaterialen tot het verlijmen van tekstplaatjes op RVS behuizingen. De betrouwbaarheid van de tape maakt het tot een ideale lijm oplossing.

Beschikbare diktes: 3M 468 tape is verkrijgbaar in verschillende dikteopties, maar GTLL maakt veelal gebruik van de dunne versie, in zowel rol- als velformaat. Het rolformaat is geschikt voor continu gebruik en variërende lengtes, terwijl vellen precisie bieden voor specifieke afmetingen. Dit aanpassingsvermogen zorgt voor gebruiksgemak in verschillende scenario's.

Samenvattend combineert 3M 468 zelfklevende tape betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gemak. Of het nu gaat om tekstplaatjes in een industriële omgeving of bewegwijzering in een bouw project, deze tape levert de kleefkracht waarop u kunt vertrouwen.

Blauwe dubbelzijdige tape

We noemen dit blauwe tape in verband met de backing van de tape. Blauwe dubbelzijdige tape heeft GTLL in diverse variaties, waaronder dunne blauwe tape, dikke blauwe tape met witte foam laag en dikke blauwe tape met zwarte foam laag, beschikken over uitzonderlijke kleefeigenschappen. Deze professionele en met precisie vervaardigde tapes bieden superieure hechtsterkte, veerkracht en duurzaamheid.

Eigenschappen van onze blauwe tape:

Veelzijdigheid: Deze tapes zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid en vinden toepassingen in diverse industrieën. Van naadloze verbindingen in resopalplaatjes in de elektronica tot zelfklevende oplossingen voor wegwijzers of naamplaten.

Afwerkingen: Onze tape is er op rol en vel. We kunnen de tape lamineren op de achterzijde van het product met behulp van onze lamineer machines, maar het wordt ook vaak met de hand gedaan.

Toepassingen:

Dunne blauwe tape : Ideaal voor montage- en verlijmingstoepassingen, waardoor een veilige en duurzame bevestiging wordt gegarandeerd.

Dikke blauwe tape met witte foam laag: Ontworpen voor uitdagende oppervlakken en biedt betrouwbare hechting in uiteenlopende omgevingen.

Dikke blauwe tape met zwarte foam laag: Een hoogwaardige tape voor veeleisende industriële toepassingen, die veerkracht biedt onder extreme omstandigheden.

Beschikbare diktes: Deze tapes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en voldoen aan specifieke projectbehoeften. Of het nu gaat om een dunne, hechte verbinding of een robuuste, zware toepassing, de dikteopties bieden samen met de toepassing flexibiliteit. Dunne blauwe tape 0.15mm dikke blauwe tape met witte foam laag ongeveer 1mm, blauwe tape met zwarte foam laag 0.5mm.

Ontdek het volgende niveau van lijmprecisie met onze blauwe tape, waarbij elke verbinding een bewijs is van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij GTLL maken we gebruik van deze geavanceerde tapes om uw visuele communicatieprojecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Bevestigingsmiddelen voor tekstplaatjes

Bij GTLL strekt ons streven naar kwaliteit zich ook uit tot ons assortiment bevestigingsoplossingen. Van duurzame sleutelringen voor sleutelhangers of lockerplaatjes en veelzijdige kogelkettingen en RVS-draad tot betrouwbare RofaPlast-houders voor aanduidingsplaatjes zoal tekstlabels. Wij bieden een uitgebreide selectie om aan verschillende montagevereisten te voldoen. Onze bevestigingsaccessoires zijn niet alleen ontworpen voor de veiligheid, maar ook voor hun professionele uitstraling, waardoor een duurzame weergave van uw identificatieplaatjes wordt gegarandeerd. Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de bevestigingsoplossingen van GTLL.

Eigenschappen van Bevestigingsmaterialen.

Veelzijdigheid van RofaPlast: GTLL introduceert het RofaPlast-systeem, een totaaloplossing voor het monteren van bedrukte of gegraveerde tekstplaatjes. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van kunststof profielen die zijn ontworpen met sleuven en gaten aan de achterkant, waardoor een bevestiging met kabelbinders (tyraps) mogelijk is.

Veelzijdigheid van sleutelringen: GTLL biedt sleutelhangers die speciaal zijn vervaardigd voor metalen en kunststof sleutelhangers. Voor lockerplaatjes en identificatieplaatjes bedoeld voor onder andere kleedruimtes of sleutelkluizen bestaat de mogelijkheid om bijbehorende sleutelring mee te leveren.

Veelzijdigheid van kogelkettingen: De RVS kogelkettingen met knijpsluiting, maar ook RVS-draad bij GTLL zijn een handig ophangsysteem voor metalen en kunststof coderingsplaatjes. Je hangt het tekstplaatje of tekstlabel aan bijvoorbeeld een kraan of klep. Of het nu in de bouw, techniek, scheepsbouw, chemische industrie, productie, marine, of offshore is, deze kogelkettingen bieden een flexibele en duurzame oplossing voor diverse doeleinden.

Toepassingen: Alle deze bevestigingsmogelijkheden worden toegepast in de meest uiteenlopende branches, variërend van horeca tot de chemische industrie, en van de elektrowereld tot de utiliteitsbouw.

Beschikbare diktes:

RofaPlast houders zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes, 30mm en 50mm en kunnen op de gewenste breedte worden aangepast tot maximaal 1 meter.

RVS sleutelringen hebben we in diameters van 20mm en 25mm

RVS Kogelkettingen zijn ca.170mm lang en 2.4mm dik

RVS-draad van 1mm dik, in diverse lengtes mogelijk

De bevestigingsoplossingen van GTLL herdefiniëren de manier waarop u metalen of kunststof tekstplaatjes monteert. Ontdek de mogelijkheden met onze betrouwbare en veelzijdige producten, waar visuele communicatie en innovatie samenkomen.

Bevestigingsmiddelen voor badges

Begin aan een reis van de diverse bevestigingsoplossingen van GTLL voor naambadges. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat uw badges niet alleen goed worden bevestigd, maar ook in de kijker staan.

Eigenschappen van Bevestigingsmiddelen voor Badges

Veelzijdigheid: de bevestigingsoplossingen van GTLL zijn ontworpen om zich aan te passen aan een groot aantal materialen en toepassingen. Of u nu kiest voor de magnetische eenvoud, de stevige grip van krokodillenklemmen of de klassieke pinbevestiging, elke oplossing past zich naadloos aan verschillende oppervlakken aan. Deze veelzijdigheid maakt onze bevestigingsmiddelen perfect voor een breed spectrum aan omgevingen, van professionele bedrijfsomgevingen tot dynamische evenementenlandschappen.

Toepassingen: Onze bevestigingsmiddelen zijn op maat gemaakt voor verschillende omgevingen, waardoor ze ideaal zijn voor conferenties, bedrijfsevenementen of dagelijks gebruik in kantoren. Het aanpassingsvermogen strekt zich uit tot sectoren als de horeca, de gezondheidszorg en de detailhandel, en biedt een praktische en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor alle identificatiebehoeften.

Beschikbare diktes: GTLL begrijpt het belang van maatwerk en biedt een reeks dikteopties. Kies uit ons assortiment afmetingen die perfect passen bij het ontwerp en het materiaal van uw naambadges.

Ontdek GTLL's wereld van bevestigingsoplossingen voor naambadges, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen en in elke omgeving een blijvende en professionele indruk creëren. Kies voor het gemak van magnetische bevestiging, de stevige grip van krokodillenklemmen of de tijdloze elegantie van speldjes om uw identiteitspresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Greep uit ons assortiment

Blindschema stroken en symbolen

Blindschema stroken en symbolen

Blindschema stroken en symbolen bekleden een essentiële rol in de besturingstechniek en stroomdistributie, met name op deuren van schakelkasten voor zowel laagspannings- als middenspanningssystemen. Deze tastbare en visuele stroomdiagrammen bieden een grafische weergave van de besturing en worden strategisch geplaatst in en rondom schakelaars, meters en bij het identificeren en bedienen van diverse schakelapparatuur. Ze vergemakkelijken de oriëntatie, zelfs in complexe schakelkastomgevingen.

In de wereld van schakelkastbesturing vertegenwoordigen blindschema stroken en symbolen bij GTLL niet alleen een verhoogd niveau van toegankelijkheid, maar ook een verbeterde operationele efficiëntie en veiligheid binnen industriële omgevingen. Een concreet voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en functionaliteit is het leveren van kunststof pijlpunten, leidingen, trafosymbolen, generatorsymbolen, schakelaarsymbolen, en blindschema stroken om bijvoorbeeld een leidingschema op een installatiekast te plakken. Deze zijn voorzien van een zelfklevende plaklaag indien gewenst, en het kunststof materiaal is beschikbaar in diverse kleuren.

GTLL's blindschema symbolen bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren, waaronder industrie, utiliteit, datacenters, gezondheidszorg en de olie- en gasindustrie als "Piping and Instrumentation Diagram (P&ID)". Wij voorzien in kunststof stroken en piktogrammen voor besturingskasten van vooraanstaande fabrikanten, waaronder Siemens, ABB, Schneider Electric, Eaton, Rockwell Automation en uiteraard Rittal.

Kies voor GTLL voor hoogwaardige, functionele en visueel effectieve symbolen voor uw besturingstechnische behoeften.

0
Snelle levering
Industriële Logoplaten

Industriële Logoplaten

Bij GTLL bieden we hoogwaardige logoplaten aan die een unieke visuele identiteit aan uw producten en projecten toevoegen. Onze logoplaten worden met precisie vervaardigd, waarbij we geavanceerde printers, graveer- en freesmachines gebruiken om uw logo, en adresgegevens nauwkeurig op de platen aan te brengen.

Onze logoplaten voor de industrie worden vervaardigd uit duurzame materialen, variërend van roestvrij staal tot kunststof, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende omgevingen en toepassingen.

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden wij maatwerk aan, zodat uw logoplaten perfect aansluiten bij uw specifieke eisen en branding. Met geavanceerde graveertechnieken kunnen wij gedetailleerde logo's en teksten aanbrengen, zowel in reliëf als vlak, voor een professionele uitstraling. Of je nu kiest voor de klassieke uitstraling van messing, de industriële look van aluminium, de kracht van RVS of de moderne touch van resopal, bij GTLL hebben we diverse materialen beschikbaar om aan uw esthetische voorkeuren te voldoen.

Versterk de identiteit van uw bedrijf met op maat gemaakte logoplaten op diverse producten zoals machines en onderdelen. Het voegt gelijk een vleugje professionaliteit toe aan uw producten door ze te voorzien van logoplaten, wat het merk direct herkenbaar maakt.

Of u nu een verfijnde metalen look, een moderne kunststof uitstraling, of een combinatie van materialen wenst, GTLL staat klaar om logoplaten te leveren die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van uw projecten. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw bedrijf.

0
Snelle levering
Tekstschildjes voor signaalarmatuur

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

In elke bedrijfstak, van productie tot energiecentrales, spelen zelfklevende tekstplaatjes een cruciale rol bij een soepele en veilige bediening. GTLL biedt op maat gegraveerde resopalplaatjes voor diverse bedienings- en signaleringsapparatuur van Klockner Moeller , Siemens, Eaton of Telemecanique (XB, ZBZ, M22 XST). U ziet onze plaatjes veel boven en rondom schakelaars en signaallampen, met bijvoorbeeld de tekst “HOOFDSCHAKELAAR. Een veelvoorkomend zelfklevend graveerplaatje is het ronde en gele tekstschild. De tekst op dit schild is meestal “NOODSTOP”, maar andere talen zijn ook mogelijk. Dit label heeft meestal een gat van 22 mm waarin een noodknop geplaatst kan worden. De diameter van deze labels zijn meestal 60 mm, maar deze kan natuurlijk in alle afmetingen gefreest worden. Een andere toepassing welke we vaak graveren zijn schildjes voor tekstschilddragers met een gat waar een drukknop of signaallamp in kan worden geplaatst.

Onze tekstplaatjes, zoals bijvoorbeeld een tekstplaat voor noodstopschakelaar Serie 6,  zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zelfs de meest voorkomende omstandigheden. Ze zijn slijtvast, bestand tegen chemische invloeden en blijven helder en goed leesbaar, zelfs in extreme omgevingen.

We maken gebruik van hoogwaardige gelamineerde kunststof platen in diverse kleurcombinaties om aan vrijwel elke situatie te voldoen.

Bij extreem zware omstandigheden hebben we de optie om te kiezen voor gegraveerde plaatjes van aluminium of RVS plaatjes. We graveren de teksten en brengen later verf aan. Hoewel de verf in de loop der tijd er uit kan gaan, blijft de gravure altijd zichtbaar.

Verder kunnen we ook bedrukte of geprinte schildjes maken.

Onze bewerkingstechnieken omvatten graveren, frezen, printen, snijden en laser markeren, waarmee we duidelijke tekst en symbolen kunnen graveren en printen. Daarnaast bieden we ook het aanbrengen van zelfklevende tape op de achterzijde indien nodig.

Kortom, wij leveren op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor GTLL om de bediening te vereenvoudigen, de veiligheid te verbeteren en de optimalisatie in uw bedrijf te optimaliseren.

0
Snelle levering
Naamplaathouder en schuifbordjes

Naamplaathouder en schuifbordjes

GTLL levert hoogwaardige naamplaathouders en schuifbordjes die de professionaliteit van elke ruimte verhogen. Of het nu gaat om kantoren, winkels, bedrijfspanden of vergaderruimtes, onze naamplaathouders bieden een elegante en functionele oplossing om namen en titels overzichtelijk te presenteren. De schuifbordjes zijn eenvoudig aan te passen, waardoor ze flexibel zijn voor veranderende behoeften.

Stel u zich eens voor dat u een druk kantoor, een gezondheidscentrum of een ziekenhuis binnenstapt. U zoekt naar een specifieke vergaderruimte of een bepaald kantoor, maar heeft geen idee waar u moet zijn. Het is verwarrend en tijdrovend, en we hebben allemaal wel eens in zo'n situatie gezeten. Bij GTLL begrijpen we het belang van duidelijk en efficiënt bij het navigeren in gebouwen en ruimtes. Daarom staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment hoogwaardige naamplaatjes, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes. Deze zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een professionele uitstraling aan uw praktijk of kantooromgeving. En natuurlijk wordt alles op maat gemaakt.

Onze naamplaathouders, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes zijn ontworpen om niet alleen te helpen bij het navigeren, maar ook om een professionele uitstraling te geven aan uw werkplek. Of u nu op zoek bent naar een discrete naamhouder voor uw kantoordeur, een kamerbordje om de functie van een ruimte aan te geven, of schuif bordjes voor duidelijke indicaties zoals "Aanwezig" of "Niet storen", wij bieden oplossingen die passen bij uw unieke behoefte.

Met oog voor design en duurzame materialen zorgt GTLL ervoor dat uw naamplaathouders en schuifbordjes niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een professionele uitstraling van uw ruimte. Bij GTLL geloven we dat de kleine details een groot verschil kunnen maken in de manier waarop uw bedrijf werkt en communiceert. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte naam- en kamerbordjes die passen bij uw unieke persoonlijkheid. Laat ons u helpen bij het creëren van een georganiseerde en professionele werkomgeving.

0
Snelle levering
Naambadges

Naambadges

Stel u zich voor dat u een beurs, congres of zelfs uw eigen winkel binnenstapt. Wat is het eerste dat direct opvalt? Voor velen is het de indruk dat wordt gewekt door het aanwezige personeel en hoe professioneel ze zichzelf presenteren. Hier komt de waarde van een goed ontworpen naambadge naar voren.

Bij GTLL begrijpen we het belang van een naambadge die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van uw bedrijf uitdraagt. We hebben het niet over gewone plastic naamkaartjes, maar over badges die echt iets zeggen. Denk aan badges gemaakt van duurzaam aluminium, die een gevoel van kwaliteit en professionaliteit uitstralen.

Een van de opvallende kenmerken van onze naambadges is de mate van maatwerk die we bieden. Of u nu alleen het bedrijfslogo wilt of het logo samen met de naam van de drager, alles is mogelijk. U kunt zelfs de vorm van de badge kiezen. Wilt u dat er iets uitsteekt aan de bovenkant van de badge, of geeft u misschien de voorkeur aan afgeronde hoeken? Onze moderne freesmachines en printers maken verschillende elk ontwerp mogelijk.

Wat de bevestiging betreft, bieden we meerdere opties aan. U kunt kiezen voor een badge met een vaste persoonsnaam of een badge met een verwisselbaar naamplaatje waarop individuele namen kunnen worden ingericht. Onze bevestigingsopties inclusief magneet, clip of speld. We willen u er echter op wijzen dat magneetbevestigingen van invloed kunnen zijn op betaalpassen en pacemakers, dus het is belangrijk om dit mee te nemen in uw keuze van bevstiging.

Het beste van alles is dat onze naambadges snel door heel Nederland kunnen worden geleverd. Wanneer u ons samenwerkt, kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk en uitstekende service. Bent u benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften? Neem gerust contact op met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen laten stralen met op maat gemaakte naambadges. Bij GTLL geloven we dat de details het verschil maken, en staan we klaar om u te helpen de perfecte indruk te maken.

0
Snelle levering
Magneetstickers

Magneetstickers

GTLL biedt een verscheidenheid aan volledig magnetische stickers die flexibel zijn en een volledig magnetische achterkant hebben. Deze stickers kunnen eenvoudig op metalen oppervlakken worden geplakt en kunnen zonder afvalresten te veroorzaken worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst. Het zijn dus eigenlijk tijdelijke stickers. Ze kunnen bedrukt worden met afbeeldingen, tekst of logo's en zijn geschikt voor tijdelijke of verwijderbare reclameborden, aankondigingen of decoratieve items. Vaak worden deze stickers gebruikt als tijdelijke autoreclame, waarbij ze op de auto worden geplaatst tijdens zakelijke ritten en weer worden verwijderd voor privégebruik.

Daarnaast worden de magneetvellen ook veelvuldig gebruikt bij machineonderhoud. Ze dienen als visuele indicatie dat de machine niet kan worden gebruikt tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van magneetstickers die beschikbaar zijn op de GTLL-website. Klanten kunnen verschillende soorten magneetstickers kiezen die passen bij hun specifieke behoeften en voorkeuren.


0
Snelle levering
Frees- en snijletters

Frees- en snijletters

GTLL onderscheidt zich met hoogwaardige frees- en snijletters, waarmee een indrukwekkende visuele identiteit wordt gecreëerd. Of het nu gaat om subtiel en verfijnd of opvallend en groot, onze letters zijn nauwkeurig vervaardigd met aandacht voor detail. Ze bieden een veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen, zoals bedrijfslogo's, bewegwijzering of decoratieve elementen.

Laat uw wandreclame en geveltekst extra opvallen met gefreesde of laser gesneden letters. Als het om gefreesde letters gaat, is er een breed scala aan mogelijkheden, u kunt het gebruiken voor het presenteren van uw bedrijfsnaam, wegwijzer of een bepaalde kreet. Naast teksten kunt u ook logo's laten lasersnijden. De gefreesde of gesneden tekst kan worden geproduceerd in de meeste RAL- en PMS kleuren van uw keuze, daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende diktes en materiaalsoorten zoals van messing, staal, aluminium, acryl of zelfs hout. En het is voor binnen- en buitengebruik. Deze bewegwijzering kan worden uitgevoerd op een manier dat deze harmonieert met de architectuur en ontwerp van het gebouw.

 Met GTLL's frees- en snijletters krijgt uw boodschap de aandacht die het verdient, en tilt u de visuele presentatie naar een hoger niveau.

0
Snelle levering

Alles op één plek

GTLL, uw partner voor een compleet pakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Met decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken, waardoor we een breed spectrum aan oplossingen bieden.

Bij GTLL streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, maar hechten we ook veel waarde aan het milieu. We streven naar duurzaamheid in onze processen en werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën. We streven naar efficiënt gebruik van grondstoffen en minimalisering van afval, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben.

Door het samensmelten van Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland versterken we onze identiteit en positie in de markt. Hierdoor zien we ook steeds meer nieuwe klanten die bij ons blijven plakken. We zijn trots op de synergie die we creëren en de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd duurzame oplossingen bieden.

Of u nu een groot industrieel bedrijf, een MKB-onderneming of een overheidsinstantie bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze milieuvriendelijke benadering. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan diverse klantvereisten te voldoen, met oog voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GTLL voor u kan betekenen!

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?