Printen in geanodiseerd aluminium

Waar in het verleden zeefdruk werd toegepast, printen we tegenwoordig rechtstreeks in aluminium. De geanodiseerde aluminiumplaten kunnen voorzien worden van bijna alle soorten opdruk. U kunt denken aan doorlopende nummering, verschillende teksten en barcodes. De printer print tot op de millimeter nauwkeurig en in kleurachtige fotokwaliteit. Na het printen gaan we het aluminium sealen, waarna de inkt in de anodelaag zit verweven. De grafische voorstelling is dan beschermd tegen krassen en oplosmiddelen.

Een voordeel ten opzichte van zeefdruk is dat film- en reinigingsmiddelen worden geëlimineerd. Dit heeft een positief effect op de kostprijs per eenheid en levertijd. Kortom, een prachtige oplossing voor grote én kleine oplages.


Greep uit ons assortiment

Alles op één plek

Gecombineerd leveren we al decennialang een totaalpakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken. Ook nieuwe klanten blijven steeds vaker plakken: door de merken Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland samen te laten smelten, versterken we onze identiteit en positie in de markt.

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?