Historie

“Europese naamsbekendheid vs. Twentse nuchterheid”

Achteraf is de originele naamvoering “Graveertechniek Nederland” zeer treffend gebleken: wat begon als een lokale onderneming in de binnenstad van Hengelo (Ov), is uitgegroeid tot een serieuze organisatie met landelijk aanzien. Hierdoor zijn we een begrip binnen én buiten Twente. En zelfs ver voorbij de Europese grenzen weten klanten uit de industrie GTLL tegenwoordig blindelings te vinden.

Een groot aantal bedrijven, ontwerpbureaus en overheden hebben de afgelopen jaren een beroep kunnen doen op onze expertise. En niet alleen op het gebied van graveren, frezen en verspanen. In de jaren 80 richtten we Letterlicht Nederland op: een volle dochter van Graveertechniek Nederland. Met deze zijtak focusten we ons onder andere op displayfolies en bestickering. Een mooie aanvulling op de naamborden, tekst-, type- en coderingsplaten.

Een mens is zo goed als zijn machine. GTLL is continu blijven investeren in de nieuwste technologieën met drastische machine uitbreiding tot gevolg. Twee verhuizingen en een grondige verbouwing verder, is ruimte nog steeds één van onze grootste uitdagingen. Full Color en UV Flatbed printers, lasersnijmachines voor RVS, snijplotters, laser- en CNC-graveermachines behoren tot de meest recente aanwinsten en zorgen ervoor dat we opnieuw de mogelijkheden tot uitbreiding onder de loep nemen. Groei is echter geen doel op zich. Totaaloplossingen bieden en foutloos presteren in de wereld van visuele communicatie des te meer. Een ambacht op zich.

Sommige dingen veranderen echter (gelukkig) nooit, want onze ijzersterke prijs-/kwaliteitverhouding is altijd blijven bestaan. Bovendien is een snelle levering en advies op maat hier de standaard. En afspraak is nog steeds afspraak. Daar zijn we immers Tukker voor. Welkom bij GTLL.


Greep uit ons assortiment

Alles op één plek

Gecombineerd leveren we al decennialang een totaalpakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken. Ook nieuwe klanten blijven steeds vaker plakken: door de merken Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland samen te laten smelten, versterken we onze identiteit en positie in de markt.

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?