Onze specialisten

“Hightech gedreven mensenwerk”

In ons bedrijfspand gelegen aan industrieterrein Twentekanaal in Hengelo werken we met een vaste club van een kleine 30 man aan de mooiste eindproducten. We beschikken over de nieuwste machines met de laatste noviteiten voor het beste resultaat. De aansturing mag dan tegenwoordig volledig digitaal gaan, de eindcontrole is en blijft puur mensenwerk. Wij gaan dan ook altijd voor de beste kwaliteit: voor minder dan een 10 doen we het niet. Het liefst mét griffel.


In de moderne tijd moeten we snel en adequaat kunnen inspelen op zowel actuele als toekomstige ontwikkelingen. Daarom zijn onze mensen breed inzetbaar. Bovendien houden ze hun vakkennis en vaardigheden voortreffelijk bij. Ons team van specialisten bestaat onder andere uit 4 DTP’ers, 12 CNC-graveurs, monteurs, productiemedewerkers en administratieve ondersteuning. In totaal werken er bij GTLL bijna 30 medewerkers, inclusief roulerende parttimers. Elke kracht staat altijd paraat voor maximale service. Dankzij de combinatie van verschillende soorten knowhow en specialismen, zijn we van meerdere markten thuis. Dit maakt ons multi-inzetbaar, ongeacht het vakgebied.


Greep uit ons assortiment

Alles op één plek

Gecombineerd leveren we al decennialang een totaalpakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken. Ook nieuwe klanten blijven steeds vaker plakken: door de merken Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland samen te laten smelten, versterken we onze identiteit en positie in de markt.

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?