Printen op folie en vinyl

Al onze printers bieden een hoge afdrukkwaliteit en kunnen afbeeldingen afdrukken met hoge resolutie en kleurechtheid.

Speciaal voor onze foliepanelen maken we veel gebruik van full color prints op makrolon, polycarbonaat of lexan. Geproduceerde foliepanelen van GTLL specifiek bedoeld voor de industrie hebben als unieke kenmerken: een hoge slagvastheid + UV-bestendigheid. Daarnaast verdragen ze zowel zeer hoge als lage temperaturen.

Een andere toepassing van deze printtechniek zijn natuurlijk stickers, in elke vorm en kleur. Vinyl printen we vaak op rol. We kunnen de toplaag extra lamineren ten goede van de kras- en UV bestendigheid.

GTLL adviseert u hier dan ook om de juiste print techniek te kiezen afhankelijk van het doel van de afdruk, de gewenste kwaliteit en oplage, en het type folie of vinylmateriaal dat wordt gebruikt.


Greep uit ons assortiment

Alles op één plek

Gecombineerd leveren we al decennialang een totaalpakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken. Ook nieuwe klanten blijven steeds vaker plakken: door de merken Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland samen te laten smelten, versterken we onze identiteit en positie in de markt.

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?