Kunststof Graveermaterialen

Ontdek onze kunststof gelamineerde graveermaterialen op basis van een ABS kern. Dit is een meerlaags gelamineerd kunststofmateriaal dat vaak wordt gebruikt voor graveer- en freesprojecten. Het materiaal bestaat uit verschillende lagen, waaronder een toplaag die kan worden gegraveerd en een basislaag voor stabiliteit. Deze combinatie van duurzaam ABS en is perfect voor graveren en frezen. De ABS-kern biedt erg goede mechanische bewerkingsmogelijkheden zoals zagen en uitfrezen, terwijl het verdiept graveren door de toplaag zorgt voor een subtiele afwerking. de ABS-kern maakt deze graveermaterialen uiterst geschikt voor mechanische bewerkingen, maar ze zijn minder geschikt voor lasersystemen.

Dit graveermateriaal is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, zoals resopalplaatjes, bewegwijzering, naamplaten, labels en meer. Het materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en de mogelijkheid om gedetailleerde tekst, lijnen en logo's te graveren.

Om het overzichtelijk voor u te maken , hebben we een keuze gemaakt in diverse merknamen van gelamineerde graveermaterialen met ABS kern. Enkele van deze merken zijn: Astralon, Duets, Formatour, Graflux, Gravoply, Multipal, Multiply, Traffolyte, Troply, Verdi, en Rowmark. Dit voorkomt dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Als u specifieke vragen hebt over Resopal, RofaTour, RofaPlus of als u wilt weten hoe dit materiaal het beste kan worden toegepast in uw project, staat GTLL klaar om u te helpen.


Resopal

Resopal is een veelzijdig hard graveermateriaal dat wordt gewaardeerd om zijn uitstekende eigenschappen en verschillende toepassingen in de graveerindustrie. Vaak wordt het graveerplaatje ook RESO, RESOPAL, RESOPALS, RESOPALPLAATJES of zelfs PLAKKENDE RESOPALLEN genoemd. Hier is een overzicht van de belangrijkste aspecten van Resopal:

Eigenschappen van Resopal:

Duurzaamheid: Resopal is duurzaam en bestand tegen slijtage. De tekst blijft goed leesbaar, zelfs onder zware omstandigheden. Dit komt door de relatief dikke toplaag

Chemische bestendigheid: Het materiaal is bestand tegen verschillende chemische stoffen, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar agressieve aan agressieve stoffen kunnen voorkomen.

UV-bestendig: Resopal is bestand tegen de schadelijke effecten van UV-straling, wat betekent dat het niet snel verkleurt of verslechtert bij langdurige blootstelling aan zonlicht.

Toepassingen van Resopal:

Industriële etikettering: Resopal wordt veel gebruikt voor industriële etikettering, zoals machineplaten, bedieningspanelen en serienummerplaatjes.

Naambordjes en labels: Het materiaal is voor het maken van naambordjes voor kantoren, vergaderzalen geschikt en deuren.

Veiligheidssignalering: Resopal kan worden gebruikt voor het graveren van veiligheidssignalen en -markeringen voor gebruik in fabrieken en magazijnen.

Bouw- en architecturale toepassingen: Resopal wordt in de bouwsector gebruikt voor buitensigning, binnenbewegwijzering en naamborden

Dikteopties:

Resopal is verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van dunne platen van 1,6 mm tot dikkere platen van 3,2 mm. De keuze van de dikte hangt af van de specifieke toepassing en het uiteindelijke resultaat

Kortom, Resopal is een veelzijdig graveermateriaal dat uitblinkt in duurzaamheid, chemisch bestendig en UV-bestendig. Het is geschikt voor een scala aan binnen- en buitenapplicaties, van naamborden en industriële labels tot frontplaten voor de offshore

RofaTour

Rofatour is een hoogwaardig graveermateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen en veelzijdige toepassingen. Het is een 2-laags materiaal met een dunne matte toplaag. Deze dunne toplaag zorgt er voor dat de gravure heel gedetailleerd uitgevoerd kan worden.

Het materiaal wordt vaak gebruikt vanwege zijn en eenvoudige bewerkingsmogelijkheden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken, toepassingen en gangbare diktes van Rofatour bij GTLL:

Eigenschappen van Rofatour:

Veelzijdigheid: Het is een flexibel materiaal dat geschikt is voor mechanisch graveren en uitfrezen van vooral binnentoepassingen. Bovendien kan het graveerplaatje worden voorzien van een kleeflaag of bevestigingsgaten, en kan het ook met onze printer worden bedrukt.

Kleurkeuzes: Rofatour is beschikbaar in diverse kleuren, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan uw specifieke ontwerpeisen.

Toepassingen: Binnen- en buitenborden of andere bewegwijzering | Naamplaatjes | Coderingsplaatjes | Badges | Scheepsbouw | Offshore

Beschikbare diktes: Rofatour is verkrijgbaar in 0.8mm,1.6mm en 2.4mm dikte.

Bij GTLL streven we ernaar om het potentieel van Rofatour volledig te benutten, of het nu gaat om gedetailleerde gravures, duidelijke labels of andere gepersonaliseerde toepassingen. Wilt u meer weten over hoe Rofatour in uw project kan worden geïntegreerd of heeft u specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. GTLL staat klaar om u de perfecte oplossing aan te bieden voor uw project.


RofaPlus

RofaPlus is een hoogwaardig graveermateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen en veelzijdige toepassingen. Het is een 2-laags materiaal met een dunne glanzende toplaag. Deze dunne toplaag zorgt er voor dat de gravure heel gedetailleerd uitgevoerd kan worden.

Het materiaal wordt vaak gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en eenvoudige bewerkingsmogelijkheden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken, toepassingen en gangbare diktes van RofaPlus bij GTLL:

Eigenschappen van RofaPlus:

Veelzijdigheid: Het is een flexibel materiaal dat geschikt is voor mechanisch graveren en uitfrezen voor binnen- en buitentoepassingen. Het is UV-bestendig, en goed bestand tegen offshore omstandigheden. Bovendien kan het graveerplaatje worden voorzien van een kleeflaag of bevestigingsgaten, en kan het ook met onze UV-printer worden bedrukt.

Kleurkeuzes: RofaPlus is beschikbaar in diverse kleuren, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan uw specifieke ontwerpeisen.

Toepassingen: Binnen- en buitenborden of andere bewegwijzering | Naamplaatjes | Coderingsplaatjes | Badges | Scheepsbouw | Offshore

Beschikbare diktes: RofaPlus is verkrijgbaar in 1.6mm en 2.4mm dikte.

Bij GTLL streven we ernaar om het potentieel van RofaPlus volledig te benutten, of het nu gaat om gedetailleerde gravures, duidelijke labels of andere gepersonaliseerde toepassingen. Wilt u meer weten over hoe RofaPlus in uw project kan worden geïntegreerd of heeft u specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. GTLL staat klaar om u de perfecte oplossing aan te bieden voor uw project.

Greep uit ons assortiment

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

Tekstschildjes voor signaalarmatuur

In elke bedrijfstak, van productie tot energiecentrales, spelen zelfklevende tekstplaatjes een cruciale rol bij een soepele en veilige bediening. GTLL biedt op maat gegraveerde resopalplaatjes voor diverse bedienings- en signaleringsapparatuur van Klockner Moeller , Siemens, Eaton of Telemecanique (XB, ZBZ, M22 XST). U ziet onze plaatjes veel boven en rondom schakelaars en signaallampen, met bijvoorbeeld de tekst “HOOFDSCHAKELAAR. Een veelvoorkomend zelfklevend graveerplaatje is het ronde en gele tekstschild. De tekst op dit schild is meestal “NOODSTOP”, maar andere talen zijn ook mogelijk. Dit schild heeft meestal een gat van 22 mm waarin een noodknop geplaatst kan worden. De diameter van het schild is vaak 60 mm, maar deze kan natuurlijk in alle afmetingen gefreest worden. Een andere toepassing welke we vaak graveren zijn schildjes voor tekstschilddragers met een gat waar een drukknop of signaallamp in kan worden geplaatst.

Onze tekstplaatjes, zoals bijvoorbeeld een tekstplaat voor noodstopschakelaar Serie 6,  zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zelfs de meest voorkomende omstandigheden. Ze zijn slijtvast, bestand tegen chemische invloeden en blijven helder en goed leesbaar, zelfs in extreme omgevingen.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals GRAVOPLY, FORMATOUR, ASTRALON, MULTIPLY, en ROFATOUR, die allemaal merknamen zijn voor gelamineerde (meerlaagse) kunststofmaterialen. Door de toplaag in te graveren, wordt de onderlaag zichtbaar.

De beschikbare materiaaldiktes bestaan van 0,8 mm tot 3.2 mm, waarbij 1,6 mm de standaarddikte is. Wij bieden diverse kleurcombinaties om aan vrijwel elke situatie te voldoen.

Bij extreem zware omstandigheden hebben we de optie om te kiezen voor gegraveerde plaatjes van aluminium of RVS plaatjes. We graveren de teksten en brengen later verf aan. Hoewel de verf in de loop der tijd er uit kan gaan, blijft de gravure altijd zichtbaar.

Verder kunnen we ook bedrukte of geprinte schildjes maken.

Onze bewerkingstechnieken omvatten graveren, frezen, snijden en laser markeren, waarmee we duidelijke tekst en symbolen kunnen graveren en printen. Daarnaast bieden we ook het aanbrengen zelfklevende tape, indien nodig.

Kortom, wij leveren op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor GTLL om de bediening te vereenvoudigen, de veiligheid te verbeteren en de optimalisatie in uw bedrijf te optimaliseren. Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte.


0
Snelle levering
Naamplaathouder en schuifbordjes

Naamplaathouder en schuifbordjes

Stel u zich eens voor dat u een druk kantoor, een gezondheidscentrum of een ziekenhuis binnenstapt. U zoekt naar een specifieke vergaderruimte of een bepaald kantoor, maar heeft geen idee waar u moet zijn. Het is verwarrend en tijdrovend, en we hebben allemaal wel eens in zo'n situatie gezeten.

Bij GTLL begrijpen we het belang van duidelijk en efficiënt bij het navigeren in gebouwen en ruimtes. Daarom staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment hoogwaardige naamplaatjes, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes. Deze zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een professionele uitstraling aan uw praktijk of kantooromgeving. En natuurlijk wordt alles op maat gemaakt.

Onze naamplaathouders, naambordjes, kamerbordjes en deurbordjes zijn ontworpen om niet alleen te helpen bij het navigeren, maar ook om een professionele uitstraling te geven aan uw werkplek. Of u nu op zoek bent naar een discrete naamhouder voor uw kantoordeur, een kamerbordje om de functie van een ruimte aan te geven, of deurbordjes voor duidelijke indicaties zoals "Aanwezig" of "Niet storen", wij bieden oplossingen die passen bij uw unieke behoefte.

Bij GTLL geloven we dat de kleine details een groot verschil kunnen maken in de manier waarop uw bedrijf werkt en communiceert. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte naam- en kamerbordjes die passen bij uw unieke persoonlijkheid. Laat ons u helpen bij het creëren van een georganiseerde en professionele werkomgeving.

0
Snelle levering
Naambadges

Naambadges

Stel u zich voor dat u een beurs, congres of zelfs uw eigen winkel binnenstapt. Wat is het eerste dat direct opvalt? Voor velen is het de indruk dat wordt gewekt door het aanwezige personeel en hoe professioneel ze zichzelf presenteren. Hier komt de waarde van een goed ontworpen naambadge naar voren.

Bij GTLL begrijpen we het belang van een naambadge die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van uw bedrijf regelmatig. We hebben het niet over gewone plastic naamkaartjes, maar over badges die echt iets zeggen. Denk aan badges gemaakt van duurzaam aluminium, die een gevoel van kwaliteit en professionaliteit uitstralen.

Een van de opvallende kenmerken van onze naambadges is de mate van maatwerk die we bieden. Of u nu alleen het bedrijfslogo wilt of het logo samen met de naam van de drager, alles is mogelijk. U kunt zelfs de vorm van de badge kiezen. Wilt u dat er iets uitsteekt aan de bovenkant van de badge, of geeft u misschien de voorkeur aan afgeronde hoeken? Onze moderne freesmachines en printers maken verschillende elk ontwerp mogelijk.

Wat de bevestiging betreft, bieden we meerdere opties aan. U kunt kiezen voor een badge met een vaste persoonsnaam of een badge met een verwisselbaar naamplaatje waarop individuele namen kunnen worden ingericht. Onze bevestigingsopties inclusief magneet, clip of spel. We willen u er echter op wijzen dat magneetbevestigingen van invloed kunnen zijn op betaalpassen en pacemakers, dus het is belangrijk om dit in te nemen.

Het beste van alles is dat onze naambadges snel door heel Nederland kunnen worden geleverd. Wanneer u ons samenwerkt, kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk en goedkope service. Bent u benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften? Neem gerust contact op met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen laten stralen met op maat gemaakte naambadges. Bij GTLL geloven we dat de details het verschil maken, en staan we klaar om u te helpen de perfecte indruk te maken.

0
Snelle levering

Alles op één plek

GTLL, uw partner voor een compleet pakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Met decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken, waardoor we een breed spectrum aan oplossingen bieden.

Bij GTLL streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, maar hechten we ook veel waarde aan het milieu. We streven naar duurzaamheid in onze processen en werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën. We streven naar efficiënt gebruik van grondstoffen en minimalisering van afval, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben.

Door het samensmelten van Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland versterken we onze identiteit en positie in de markt. Hierdoor zien we ook steeds meer nieuwe klanten die bij ons blijven plakken. We zijn trots op de synergie die we creëren en de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd duurzame oplossingen bieden.

Of u nu een groot industrieel bedrijf, een MKB-onderneming of een overheidsinstantie bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze milieuvriendelijke benadering. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan diverse klantvereisten te voldoen, met oog voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat GTLL voor u kan betekenen!

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?