Stiftlassen en inpersen

Stiftlassen is de zeer geschikt voor het lassen van aluminium en RVS draadeinden, draadstiften en draadbussen aan frontpanelen, machineplaten en aanduiding platen. Doordat de pennen voorzien zijn van binnen of buiten schroefdraad, is het erg gemakkelijk voor een moer verbinding. En natuurlijk de oplossing voor aardpennen op het paneel. Omdat het een blinde bevestiging is, zie je niets op de zichtzijde van de plaat. Met onze stiftlasmachine's kunnen we vanaf M3 tot maximaal M8 draadeinden lassen. Dit "Penschieten" creëert een zeer sterke lasverbinding en is zeer geschikt voor blinde bevestiging achter frontplaten.

Als alternatief kunnen we ook Inpersbevestigers aanbieden. Een voordeel is een veel nauwkeuriger tolerantie op de posities van de draadeinden en geen lasspetters. Deze schroefdraadbevestigers zie je wel weer op de zichtzijde, dus ze worden veel gebruikt voor aluminium panelen die als drager dienen voor foliepanelen en frontfolies.


Greep uit ons assortiment

Alles op één plek

Gecombineerd leveren we al decennialang een totaalpakket aan visuele communicatie en industriële markeringen. Waaronder graveer-, frees- en snijwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stickers, printen en plakken. Ook nieuwe klanten blijven steeds vaker plakken: door de merken Graveertechniek Nederland en Letterlicht Nederland samen te laten smelten, versterken we onze identiteit en positie in de markt.

Meer over ons
Advies nodig? Advies nodig?